Nieuws Dekens Agri Technics

Word jij onze veelzijdige duizendpoot?

Word jij onze veelzijdige duizendpoot?

Word jij onze veelzijdige duizendpoot?

Bij Dekens Agri Technics krijg je de kans om een gevarieerde rol te vervullen waarin geen enkele dag hetzelfde is. Als lid van ons team zal je een breed scala aan taken op je nemen, waardoor je elke dag nieuwe uitdagingen en kansen zult tegenkomen.

Jouw taken?

  • Media creatie: Heb jij een creatieve geest en een passie voor sociale media? Dan ben jij degene die onze sociale kanalen tot leven kan brengen met boeiende content. Je hebt de vrijheid om een originele contentkalender te ontwikkelen, niet alleen voor onze sociale mediaplatforms, maar ook voor onze webshop.
  • Toonzaalbeheer: Breng jij graag een ruimte tot leven? Als verantwoordelijke voor onze showroom krijg je de kans om onze winkel naar eigen inzicht in te richten, aangepast aan het seizoen en de laatste trends.
  • Klantgerichtheid: Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Als ons gezicht naar de buitenwereld toe, ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel persoonlijk als via e-mail en telefoon. Je helpt klanten in de winkel en zorgt ervoor dat het winkelproces soepel verloopt.
  • Magazijnbeheer: Samen met onze magazijnier ben je verantwoordelijk voor de aankoop van goederen, het opvolgen van bestellingen en het onderhouden van contacten met leveranciers. Je zorgt voor een nauwkeurige data-invoer om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.
  • Flexibele beschikbaarheid: Naast weekdagen werk je ook op zaterdag. Maar maak je geen zorgen, we bieden een extra vrije dag naar keuze om het evenwicht te bewaren.

​Check onze vacature voor meer informatie: https://www.dekens-agritechnics.be/nl/vacatures