Antonio Carraro

Antonio Carraro invoerder

Antonio Carraro is een Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 1910. Ze zijn wereldwijde leider in de productie van compacte tractoren voor zowel landbouw als groenonderhoud. Hun missie is om de beste oplossingen te voorzien voor iedereen die zich specialiseert in landbouw en professionelen die opereren in extreme werkcondities.

Innovatie sinds 1910 

De eerste landbouwmachine met meerdere functies werd in 1910 uitgevonden en gebouwd door Giovanni Carraro. Hij bouwde zijn kleine werkplaats om in een volwaardige industrie dat tractoren produceerde. In 1960 ontstond Antonio Carraro dankzij zijn jongste zoon. Antonio opteerde voor een nicheproductie van tractoren met vier wielen voor de landbouwindustrie. Sinds toen groeide het bedrijf elk jaar. Het sterkste punt van het bedrijf is de onderzoekstak. Ze voeren extensief onderzoek uit om telkens nieuwe en innovatieve landbouwmachines op de markt te kunnen zetten. De compacte tractoren van Antonio Carraro hebben zo hun naam gemaakt.

Ontdek Antonio Carraro bij Dekens Agri Technics 

Zegt een compacte maar robuuste tractor je iets? Dan is Antonio Carraro het merk voor jou! Al meer dan honderd jaar maken ze compacte tractoren en van hoge kwaliteit. Ontdek hier ons gamma Antonio Carraro. Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Een van onze experten helpt je graag verder!

Bekijk het aanbod van Antonio Carraro hier